Welkom bij bouwbedrijf W. de Wit

Bekijk onze projecten of Neem contact op

Bedrijfsprofiel

 

Blikvangers en veelzijdigheid

Bouwbedrijf De Wit heeft een goede naam opgebouwd in Woerden en omgeving met het realiseren van zeer gevarieerde projecten. Linschotenaar Willem de Wit begon zijn bedrijf met ware bikvangers, zowel in woningbouw als in de utiliteit. De Wit is uitgegroeid tot veelgevraagd en veelzijdige onderneming op zijn vakgebied.

Meedenken 

Meedenken met de klant staat centraal. Realiteitszin in budgetten. Klanten helpen de administratieve processen te klaren. En vooral geen verrassingen achteraf. Dat kenmerkt bij uitstek De Wit.

Projectontwikkeling

Projectontwikkeling maakt sinds enkele jaren een belangrijk deel uit van de onderneming. De klant brengt een idee aan, maar ook De Wit zelf neemt veel initiatief. Kansen zien voor een bepaalde locatie en voorleggen aan de gemeente. Zoals Barwoutswaarder 3-5. De daar gerealiseerde kleinschalige bedrijfsunits bleken een groot succes.

Totaalprojecten

W. de Wit Bouw- en aannemingsbedrijf werkt met een strakke planning, een degelijke organisatie en vakbekwame medewerkers aan diverse totaalprojecten. Eventueel met badkamers, keukens, tuinen, verlichtingen, haarden, wandsuites, wandkasten, omheiningen et cetera.