Welkom bij bouwbedrijf W. de Wit

Bekijk onze projecten of Neem contact op

Projectontwikkeling

De totstandbrenging van nieuwe gebouwen en bouwgrond

W. de Wit is uitgegroeid tot een bouw- én projectontwikkelingsbedrijf. Met de oplevering van diverse bedrijfsunits aan Barwoutswaarder 3-5 te Woerden leverde De Wit zijn eerste aansprekende ontwikkelingsproject af.

Projectontwikkeling heeft sinds drie jaar een vooraanstaande plek gekregen binnen de onderneming. De bouw begint vaak met het idee van de opdrachtgever. Maar net zo vaak begint de bouw tegenwoordig met een idee van De Wit zelf. Hij ziet kansen voor bepaalde locaties, werkt zijn idee uit en legt deze voor aan de betreffende gemeente.

En dan? Natuurlijk bouwt hij het project vervolgens zelf. Bouwen is stenen stapelen, wordt wel gezegd, maar volgens de filosofie van De Wit behelst bouwen veel meer. Meedenken met de klant, zodat diens keuze de juiste is. Zorgen dat wensen in overeenstemming zijn met realiteitszin en budget. Klanten helpen de administratieve processen te klaren. Een vergunning aanvragen is niet zomaar iets, een tekening ‘bestellen’ bij een architect evenmin. Vertellen dat er bouwbesluiten zijn waar iedereen zich aan moet houden, zodat verrassingen achteraf achterwege blijven.